احساس امنيت رواني جامعه در سايه شناخت مقوله مشارکت دهي مردم
گروه استان ها – شرق استان تهران – فرمانده انتظامی استان گفت: احساس امنيت رواني جامعه در سايه شناخت مقوله مشارکت دهي مردم بروز پیدا می کند.
سردار “عبدالــرضا ناظـــری” در گفت و گو با خبرنگار پايگاه خبري پليس با اشاره به اینکه احساس امنيت رواني در جامعه در سايه شناخت مقوله مشارکت دهي مردم متجلي ميشود بیان داشت: ثمره ارزشمند ارتباط موثر و مفید با مردم و تکریم ارباب رجوع، کسب اعتماد و جلب رضايت مردم و بالاخره دستيابي به احساس امنيت رواني در جامعه است كه در سايه شناخت مناسب مقوله مشارکت دهي مردم متجلي ميشود.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: نيروي انتظامي به عنوان سازماني که در ميان ساير بخشهاي حاکميت نزديکترين سطح تعامل و برخورد را با مردم دارد، لازم است در برقراري نظم عمومي و امنيت اجتماعي بيشترين توجه را به مردم داشته باشد.
سردار “ناظری” رويکرد جامعه محوري پليس را نوعي استراتژي در نیروی انتظامی برشمرد و بيان داشت: از آنجا که مقوله نظم و امنيت، بيش از هر مقوله اجتماعي ديگر عمومي و مردمي است، پليس به عنوان سازماني که مسئوليت سنگيني در حوزه برقراري نظم عمومي و امنيت اجتماعي بر عهده دارد، بيش از هر سازمان و نهاد ديگري نيازمند توجه به رويکرد جامعه محوري است.
وی با تاكيد بر دقت در انجام ماموريت ها از سوی کارکنان انتظامی گفت: در انجام ماموريت ها بايد سعي شود مواردي كه موجب ايجاد شبهه و خطا مي شود را شناخته و راه های نفوذ آن را بست.
فرمانده انتظامی شرق استان تهران در پایان خدمت توام با صلابت و احترام و اجراي صحيح قانون را از وظايف نيروي انتظامي دانست و اظهار داشت: فلسفه وجودي نيروي انتظامي تامين امنيت و آسايش فردي و اجتماعي مردم است و سازمان نيز خروجي كار خود را رضايت و خشنودي و آرامش مردم مي داند.#
انتهاي خبر // پایگاه خبری پلیس ایران