سیستم اعلان حریق دستگاهی بسیار پر کاربرد برای ساختمان ها و شرکت ها و کارخانه ها می باشد که از طریق آن ایمنی و اطمینان خاطر ما را در محیط کار افزایش می دهد و می تواند از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کند.
شاید در ابتدا به هزینه اندکی که این دستگاه های حریق دارد فکر کنیم و از خرید آن منصرف شویم ولی با اندکی تامل بیشتر خواهیم فهمید که این سیستم به چه میزان میتواند برای ما مفید باشد.
دستگاه اعلام حریق به مجموعه ای از تجهیزات آتش نشانی که هماهنگ با هم برای خبر دادن و آشکارسازی وقوع حریق در محیط سازمان یا هر مکان دیگر عمل می کنند، اطلاق می شود.
سیستم اعلام حریق دستی سیستمی می باشد که شامل کاشف خودکار نیست و هشدار فقط از طریق دست توسط انسان شروع می شود. در واقع سیستم اعلام حریق دستی بدون اپراتور کارایی نخواهد داشت. همه ساختمان هایی که سیستم اعلام حریق خودکار دارند حتما باید سیستم اعلام حریق دستی هم دارا باشند.
سیستم اعلان حریق اتومات سیستمی می باشد که دارای یک سری حسگر است که به یک یا چند محصول حریق حساس میباشند و در صورت حس کردن آن ها به طور خودکار فعال می شوند. سیستم اعلام حریق خودکار شامل دو سیستم موضعی و مرکزی نیز هستند.
یک سیستم اعلام حریق متعارف یک هشدار وقوع آتش است که منطقه آشکارساز فعال یا نقطه تماس دستی را توسط یک LED پیدا میکند. این متفاوت از یک پیام متنی می باشد که در سیستم اعلام حریق آدرس پذیر در یک صفحه نمایش LCD بوجود می آیند. در واقع در سیستم اعلام حریق متعارف یا کانونشنال منطقه حدودی حریق معلوم می شود.
یک سیستم اعلان حریق آدرس پذیر از مجموعه ای از آشکارساز های آتش و دستگاه هایی تولید شده اند که به یک صفحه کنترل مرکزی وصل می شوند. بوسیله سیستم های آدرس پذیر، هر دستگاه دارای یک آدرس یا مکان است، که این امکان را می دهد تا آشکارساز دقیق مکان حریق ایجاد شده را به سرعت معلوم نماید. به عبارتی دیگر در دستگاه های اعلام حریق آدرس پذیر به شکل دقیق دیوایسی که دچار حادثه شده است را مشخص می کند. به نوعی از سیستم اعلام حریق آدرس پذیر سیستم اعلام حریق هوشمند نیز اطلاق می شود.
در سیستم های اعلان حریق بی سیم هیچ گونه سیم کشی بین پانل کنترل آتش و سایر دستگاه ها مورد استفاده قرار نمیگیرد. اکثر سیستم اعلام حریقی که امروزه استفاده می شوند بی سیم می باشند. از پیشرفته ترین فن آوری هوشمند استفاده می کنند و می توانند در یک خانه هوشمند با کاربرد های مختلف نرم افزاری ترکیب شوند. در دستگاه های اعلام حریق بی سیم، سیگنال از ردیاب ها به صفحه کنترل با فرکانس رادیویی ارسال می شود. سیستم اعلام حریق بی سیم در اماکنی که امکان سیم کشی و یا تغییر و دسترسی به تمام نقاط آن وجود ندارد مورد استفاده قرار میگیرند.
اگر با کارکرد متناسب هر یک از سیستم های اعلان حریق برای منزل یا شرکت و کارخانه خود سوالی دارید و یا آنکه نمیدانید کدام یک را انتخاب نمایید میتوانید از متخصصان مجموعه ما یاری بگیرید.
Ariana TTS