تقدم پيشگيري بر عملكرد واكنشي رويكرد پليس در مديريت بحران است
گروه استان ها- مركزي- فرمانده انتظامي استان گفت: جوهر و اساس رویکرد پلیس اجتماعی، حل مسئله و تقدم پیشگیری بر عملکرد واکنشی و مشارکت فعالانه است و در تحقق اين رويكرد سعي مي شود استفاده از توانمندی جامعه در رویارویی با معضلات، مسائل، ناهنجاری ها و جرایم استفاده شود.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس، سردار “كيومرث عزيزي” در قرارگاه امام علي (ع) فرماندهي انتظامي استان مركزي بيان داشت: ناجا در تکمیل راهبرد مردم سالاری دینی مبتنی بر احترام به مقام شامخ انسانی و ضرورت حفظ شأن و منزلت آحاد جامعه با چرخشی اساسی در سیاست های خود از رویکرد تهدید محوری به جامعه محوری، گام های اساسی به منظور فراهم نمودن امکان مشارکت آحاد جامعه در مأموریت های حفظ نظم و امنیت برداشته است.
وي افزود: از آنجا که سازمان های مختلفی در امر کنترل و برخورد با مسائل اجتماعی، به خصوص معضلات و مشکلات اجتماعی چون آسیب های اجتماعی روز، فعالیت دارند و انجام وظیفه می کنند، شناخت سازمان ها و نهادها و برقراری ارتباط در زمینه های تحقیق و پژوهش، برخورد و ساماندهی، مطرح نمودن راهکارهای اجرایی و عملی نمودن آن در جامعۀ امروز ضروری است.
اين مقام ارشد انتظامي در استان تاكيد كرد: پلیس بدون همکاری مردم و بدون مشارکت سایر نهادها نمی تواند در جلوگیری از وقوع و گسترش جرم و افزایش احساس امنیت، توفیقی داشته باشد.
سردار عزيزي با اشاره به رويكرد ناجا در برخورد با مسائل اجتماعي و مديريت بحران گفت: جوهر و اساس رویکرد پلیس اجتماعی، حل مسئله و تقدم پیشگیری بر عملکرد واکنشی و مشارکت فعالانه است و در تحقق اين رويكرد سعي مي شود استفاده از توانمندی جامعه در رویارویی با معضلات، مسائل، ناهنجاری ها و جرایم استفاده شود.
وي با تاكيد بر تقدم پيشگيري بر مقابله گفت: بصيرت و باور به وجود تهديدات نرم در بین مسئولان، نخبگان و گروه های مرجع و تقویت آن، تدوین و ترسیم اهداف بر اساس منابع ملی، ایجاد پیوند راهبردی بین اهداف کلان ترسیم شده با منافع گروه های مختلف؛ تأکید بر همگرایی و پیوستگی اجتماعی؛ شناسایی نقاط قوت و آسیب پذیر و اقدام در جهت ترمیم و تقویت آن و پيشگيري از نفوذ عوامل فرهنگي دشمن از نكاتي است كه بايد در افزايش نظم و امنيت در سطوح مختلف بدان توجه و تاكيد داشت.#
انتهاي خبر // پایگاه خبری پلیس ایران