به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس، سرهنگ “علي قهرمان طالع” در نشست خبري با اصحاب رسانه و نمايندگان خبرگزاري فعال در استان اردبيل با تسيلت و تعزيت ايام سوگواري شهادت سرور و سالار شهيدان حضرت “اباعبدالله الحسين”(ع) و ياران با وفاي ايشان و قدرداني از حسن تعامل خبرنگاران با مجموعه فرماندهي انتظامي استان اردبيل و پيشبرد اهداف رسانه اي پليس گفت: نفش اصحاب رسانه در آرامش بخشي اجتماعي و هدايت افكار عمومي به لحاظ تاثير گذاري عميق و جامع، برجسته و بي بديل بوده و فرماندهي انتظامي استان اردبيل با اذعان بر اين موضوع، نگاه ويژه به تعامل هدفمند و مثبت با اصحاب رسانه با رويكرد توسعه اموزش هاي همگاني و اطلاع رساني هشدار هاي انتظامي دارد.
وي با اشاره به اينكه پليس فتاي استان اردبيل در سال 97 در دو حوزه هدف گذاري كرده است؛ بيان داشت: حوزه اول مشمول پيشگيري چند لايه كاهش جرايم، پيش بيني و كنترل نرم افزاري روندها با ايجاد انتظام كاركردي بوده و در حوزه دوم نمايش نظم و انتظام نهادينه شده در فضاي مجازي با تكيه بر هوشمندي و هدفمندي مطرح است.
رئيس پليس فتاي استان اردبيل فضاي مجازي را قاره اي جديد كه جلوه گر ظهور انسان با تابعيت بين المللي است؛ توصيف كرد و گفت: قابليت تهديد زايي فضاي مجازي به علت تاخير زماني از فرصت سازي آن بيشتر است؛ لذا ضرورت دارد در استفاده از فضاي مجازي هوشمندانه و منطبق با سواد رسانه اي عمل كرد.
سرهنگ” قهرمان طالع” با بيان اينكه سواد رسانه اي همان بصيرت در نظر و شجاعت در عمل است؛ اظهار داشت: رويكرد پليس فتا در مسير سالم سازي فضاي سايبري تامين امنيت كاربران اينترنتي و كنترل و مهار جرايم در كنار توسعه آموزش هاي همگاني مبتني بر پيشگيري اجتماعي رشد مدار و جامعه مدار است.
وي از افزايش 38 درصدي كشف پرونده هاي جرايم سايبري با تكيه بر توانمندي و تخصص كارآگاهان پليس فتا در پنج ماهه اول سال جاري در مقايسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد و اظهار داشت: طي اين مدت وقوع جرايم اينترنتي 26 درصد افزايش يافته و 155 مجرم دستگير شده اند.
سرهنگ “قهرمان طالع” نرم زماني كشف پرونده هاي جرايم در استان اردبيل را 17 روز اعلام كرد و گفت : 69 درصد جرايم فضاي مجازي در مركز استان روي داده است.
وی با بيان اينكه 33 درصد مجرمان اينترنتي استان اردبيل در طيف سني زير 17 سال قرار دارند؛ گفت: انگيزه مجرمان اينترنتي در ارتكاب جرم و ايجاد ناامني در فضاي سايبري در سه محور مالي، اخلاقي و انتقام جويي مطرح است.
اين مقام مسئول در فرماندهي انتظامي استان اردبيل در خاتمه با تاكيد بر اينكه كارآگاهان پليس فتا با حداكثر توان، تخصص و تعهد از امنيت كاربران فضاي مجازي پاسداري مي كنند؛ تصريح كرد: پليس فتاي استان اردبيل با آدرس ايميلي Ardebil_fata@police.ir، آدرس اينترنتي @cyberpolice و وب سايت به آدرس cyberpolice.ir آماده دريافت گزارش هاي مردمي با محوريت مبارزه با جرايم سايبري و توسعه امنيت فضاي مجازي است.#