مصالحه 87 درصدی پرونده های ارجاعی در خراسان شمالی
گروه استان ها- خراسان شمالی- معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان با اشاره به اینکه در سال گذشته 2 هزار و 421 پرونده به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری های سطح استان ارجاع شده، گفت: از این تعداد 2 هزار و 97 پرونده به میزان 87 درصد، به مصالحه و سازش انجامیده است.
سرهنگ”حیدر اقبالی مطلق” در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، با اشاره به اينکه آسيب هاي اجتماعي تبعات منفي براي جامعه دارد، اظهار داشت: شناسايي و پيشگيري از آسيب های اجتماعي، امري ضروري است.
وي افزود: وجود مراکز مشاوره همانند يک فيلتر، مانع از بروز آسيبها و تهديدات اجتماعي هستند و اين امر، باعث کاهش بسياري از هزينههاي انتظامي و قضائي شده که اين همان اصل پيشگيري اجتماعي و محور برنامههاي نيروي انتظامي است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خراسان شمالی همچنین با اشاره به اینکه در طول سال گذشته یک هزار و 573 پرونده در زمینه روانشناختی به مرکز مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی استان ارجاع شده، خاطر نشان کرد: يکي از اهداف نيروي انتظامي، تعامل بيش از پيش با آحاد مردم جامعه براي استفاده از توان آنها در تأمين امنيت و کمک به رفع مشکلات است.
سرهنگ اقبالی مطلق با اشاره به اينکه جلب اعتماد عمومي مردم سرمايه اصلي پليس جامعه محور است، یاد آور شد: مراکز مشاوره و مددکاری کلانتري هاي فرماندهي انتظامي استان خراسان شمالی، با رسالت کمک و خدمات رساني به مردم، نقش مهمی در پيشگيري و کاهش وقوع برخي جرايم و همچنين کاهش پرونده ها و مراجعات قضائي دارند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه در سال گذشته 2 هزار و 421 پرونده به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری های سطح استان ارجاع شده است، بیان داشت: از این تعداد 2 هزار و 97 پرونده به میزان 87 درصد، به مصالحه و سازش انجامیده است.
وی در پایان با اشاره به اینکه مشاوره و راهنمايي، يک راهبرد نيرومند در پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي است و سهم عمدهاي در حفظ نظم و امنيت دارد، گفت: پيشگيري از انحرافات، آسيبها، ناهنجاريهاي رواني، خانوادگي و اجتماعي، به تامين و توسعه امنيت و گسترش آن در جامعه كمک بزرگی مي كند./
انتهاي خبر // پایگاه خبری پلیس ایران