سرهنگ ” ایمانعلی محمدزاده ” در گفت و گو با خبرنگار پايگاه خبري پليس در تشريح عملکرد یک ساله مرکز مشاوره و دوایر مددکاری کلانتری ها و تشریح ضرورت خدمات مشاوره ای اظهار داشت: افراد هر جامعه متناسب با شرایط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی با انواع انحرافات و مشکلات روبه رو هستند که تأثیرات مخرب آن بر روی جامعه به صورت مستقیم و غیر مستقیم است.
وی ادامه داد: شناخت مشکلات اجتماعی افراد جامعه می تواند مسیر حرکت جامعه را به سوی ترقی و تعادل هموار سازد، به طوری که علاوه بر درک عمل آن ها و جلوگیری از تداوم آن با ارائه راه حل هایی به سلامت جامعه کمک کرد.
معاون اجتماعی استان اضافه کرد: نوجوانان و یا جوانانی که سازندگان اجتماع فردا هستند در اين دوره از نظر جسماني درحال رشد و از نظر عاطفي نارس، از لحاظ تجربه محدود و از نظر فرهنگ اجتماعي بسيار شكننده و تحت تاثير هستند، آشوب دروني، بحران هاي هويت، اضطراب، افسردگي ترس هاي اجتماعي همراه با اختلالات رواني و شخصيتي به صورت هاي مختلف در اين دوره شايع است.
وی تاکید کرد: برای پیشگیری از کجروی ها و بزهکاری های گوناگون در نوجوان و جوانان، نه تنها باید آنها را از ارتکاب جرم دور نگه داشت، بلکه باید رفتار هایی را به آنها آموزش داد تا بتوانند با کمک آنها خواسته ها، نیازها و احتیاجات خود را برآورده سازند.
معاون اجتماعی استان با اشاره به عملکرد یک ساله مرکز مشاوره تصریح کرد: تاكنون بالغ بر 8 هزار و 521 نفر به مرکز مشاوره و دوایر مددکاري کلانتري ها در استان و شهرستان ها مراجعه كرده اند که با توجه به تعداد مراجعه کنندگان، با تلاش مشاوران و مددكاران اجتماعی 78 درصد پرونده های ارجاع داده شده به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری ها به مصالحه منجر شده است.
وی عنوان داشت: بيشتر پرونده هاي مصالحه شده در دواير مشاوره و مددکاري كلانتري ها شامل پرونده های نزاع و درگیری، حقوقی و مشکلات خانوادگی بوده که با تلاش کارشناسان و مددکاران با چندين جلسه پيگيري و رسيدگي، سرانجام منجر به مصالحه شده است.
این مسئول بیان داشت: طرح مشاوره فعال از ديگر اقداماتي است كه به همت كارشناسان مركز مشاوره و مددكاران اجتماعي پليس در جامعه هدف (مدارس – مساجد و … ) در حال اجراست که در طي 12 ماهه سال جاری 156 جلسه آموزشي در مدارس و مساجد و ادارات برگزار که از اين تعداد 127 جلسه آموزشی در مدارس و در مقاطع مختلف تحصيلي برگزار شده که در مجموع 10 هزار و 450 نفر از جلسات مشاوره ای برگزار شده بهره مند شده اند.
سرهنگ محمد زاده در پایان عنوان داشتند: مرکز مشاوره و دوایر مددکاری كلانتري ها همه روزه به خصوص ایام تعطیلات نوروز پاسخگوي سوالات و مشكلات شهروندان در حوزه خانوادگي، حقوقي ،تربیتی، ازدواج و …. هستند و شهروندان مي توانند همه روزه در ساعات اداري به اين مراکز مراجعه و یا با شماره 2183456 مرکز مشاوره تماس و از خدمات رايگان آن بهره مند شوند. علاوه بر این می توانند با کانال تلگرام پلیس به آدرس (@police – qazvin) از سایر خدمات مشاوره ای پلیس نیز استفاده کنند.#