بزرگترین نعمتی که خداوند به انسان عطا کرده، عقل است
گروه استان ها- سیستان و بلوچستان – رئیس عقیدتی – سیاسی انتظامی استان، گفت: خداوند باریتعالی نعمتی بزرگ به انسان داد که او را از دیگر مخلوقات متمایز می کند و آن نعمت عقل است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، حجت الاسلام و المسلمین “صوفی” در مراسم افتتاحیه سی امین کارگاه ارتقاء دانش رسانه ای فرماندهان و مدیران انتظامی در استان ضمن تبریک ایام ولادت امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س)، اظهار داشت: خداوند باریتعالی نعمتی بزرگ به انسان داد که او را از دیگر مخلوقات متمایز می کند و آن نعمت عقل است.
وی افزود: انسان به واسطه همین نعمت در برابر خداوند تکلیفی دارد که با انجام اعمال و رفتار خوب یا بد که از او سر می زند، مستحق جزا و پاداش می شود.
رئیس عقیدتی – سیاسی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: خداوند برای بهشت و جهنم هرکدام 7 در قرار داده، اما برای بهشت در هشتمی نیز قائل شده و این نشان از برتری رحمت خداوند در برابر غضب اوست.
حجت الاسلام و المسلمین صوفی با اشاره به خواص اولی الالباب، ادامه داد: اینان کسانی هستند که از عقل و خرد خود بهره می گیرند و هر ملتی خاصیت اولی الالباب یعنی وفای به عهد، ارتباط با ولایت و امامت، ترس از خدا، ترس از حساب روز قیامت، صبر، اقامه نماز، انفاق و صدقه به صورت پنهانی و بدی را با خوبی جواب دادن داشته باشد، یعنی عقل خود را در همه امور، ملاک عمل قرار داده است.
رئیس عقیدتی – سیاسی استان سیستان و بلوچستان در پایان سخنان خود، گفت: امروز با گسترش ابزار رسانه در زندگی، همه افراد به عنوان یک رسانه عمل می کنند؛ بنابراین لازم است برای ارتقاء سطح دانش رسانه ای و ارتباطات، تلاش مستمر و عالمانه داشته باشیم.
در ادامه این مراسم، سرهنگ “بنی عامریان” مدیرکل مشارکت عمومی معاونت اجتماعی ناجا، ضمن تبریک دهه کرامت اظهار داشت: با توجه به گسترش موضوعاتی که در فضای مجازی منتشر می شود، از سوی مسئولان ناجا تصمیم گرفته شد که با برگزاری کارگاهی با عنوان ارتقاء دانش رسانه ای فرماندهان و مدیران ناجا در استان ها، سطح سواد مسئولان و مدیران انتظامی را در زمینه مصاحبه برابر دستورالعمل ها و قوراه های تدوین شده، افزایش دهیم.
مدیرکل مشارکت عمومی معاونت اجتماعی ناجا در پایان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات سردار “محمد قنبری” فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان و کلیه همکاران تلاشگر در برگزاری این کارگاه، خاطر نشان کرد: فضای کنونی یک فضای شیشه ای است که همگان، رفتار و حرکات ما را مشاهده می کنند؛ بنابراین باید برابر چارچوبی عمل کنیم که بهترین رفتار از ما به جامعه منعکس شود تا بازخورد مثبتی از خود برجای گذاریم./
انتهاي خبر // پایگاه خبری پلیس ایران